top of page

Navodila za lastnike živali

Na diagnostični pregled prinesite vzorce hrane (briketi, priboljški, vzorci kuhane ali surove hrane), vode, zdravil, šamponov, detergentov in podobnih snovi, ki prihajajo v stik z vašo živaljo. Dobrodošli so tudi veterinarski izvidi.

 

Vzpodbujajte žival, da pred terapijo čimveč popije, to bo povečalo učinek terapije. Psi ali mačke rade pijejo vodo, v kateri prevrete kos mesa ali ribe, ponudite jim ohlajen napitek.

 

​Po terapijah živali zagotovite zadostno količino sveže pitne vode, saj bo žival po terapiji imela povečano žejo.

 

Žival hranite izključno po navodilih terapevtke.

 

​Pričakujte, da bo vaš ljubljenček po terapiji utrujen ali zasopel (posebej psi). Gre za znake izboljšane regulacije v telesu in je pozitivna reakcija na terapijo. Ne skrbite, ti simptomi bodo izzveneli nekaj ur po terapiji.

 

​Uspeh bioresonančne terapije je odvisen od vašega doslednega upoštevanja navodil terapevta.

 

​Prosim, da na terapije prihajate točno. V primeru večje zamude si pridržujem pravico odkloniti termin, saj zamujanje vpliva na stranke, ki prihajajo za vami. Prosim tudi, da ne prihajate prehitro, saj s tem vznemirjate žival, ki ima termin pred vami.

V primeru, da ima vaš ljubljenček bolhe, bomo zdravljenje odklonili, dokler bo okužen, saj predstavlja veliko nevarnost okužbe za druge paciente.

bottom of page