© 2018 PetSanus, storitve za živali, Maja Napret s.p.

Navodila za lastnike živali

Na diagnostični pregled prinesite vzorce hrane (briketi, priboljški, vzorci kuhane ali surove hrane), vode, zdravil, šamponov, detergentov in podobnih snovi, ki prihajajo v stik z vašo živaljo. Dobrodošli so tudi veterinarski izvidi.

 

Vzpodbujajte žival, da pred terapijo čimveč popije, to bo povečalo učinek terapije. Psi ali mačke rade pijejo vodo, v kateri prevrete kos mesa ali ribe, ponudite jim ohlajen napitek.

 

​Po terapijah živali zagotovite zadostno količino sveže pitne vode, saj bo žival po terapiji imela povečano žejo.

 

Žival hranite izključno po navodilih terapevtke.

 

​Pričakujte, da bo vaš ljubljenček po terapiji utrujen ali zasopel (posebej psi). Gre za znake izboljšane regulacije v telesu in je pozitivna reakcija na terapijo. Ne skrbite, ti simptomi bodo izzveneli nekaj ur po terapiji.

 

​Uspeh bioresonančne terapije je odvisen od vašega doslednega upoštevanja navodil terapevta.

 

​Prosim, da na terapije prihajate točno. V primeru večje zamude si pridržujem pravico odkloniti termin, saj zamujanje vpliva na stranke, ki prihajajo za vami. Prosim tudi, da ne prihajate prehitro, saj s tem vznemirjate žival, ki ima termin pred vami.

V primeru, da ima vaš ljubljenček bolhe, bomo zdravljenje odklonili, dokler bo okužen, saj predstavlja veliko nevarnost okužbe za druge paciente.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now