top of page

O meni

Moje ime je Maja Napret in sem že od rane mladosti velika ljubiteljica živali. Od nekdaj sem o živalih rada brala, bila v njihovi bližini in skrbela za njih. Svojo študijsko pot sem pričela na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, vendar pa sem zaradi svojih težav z alergijami na živalsko dlako in slino, bila primorana menjati študijski program, zato sem doštudirala z nazivom profesorica biologije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Z izkušnjami, ki sem jih pridobila med študijem biologije, poznam različne potrebe različnih živalskih vrst ter njihove zdravstvene težave in rešitve za njih. Neprestano se izobražujem na področju naravnega zdravja živali in njihove psihologije.

 

S staranjem moje psice, so se pojavile različne zdravstvene težave, ena najhujših kroničnih nadlog so alergije.

Ker sem zagovornica holističnega zdravljenja, s čim manjšo uporabo farmakoloških sredstev in sem tudi sama v preteklosti preizkusila bioresonančno terapijo ter bila z rezultati več kot zadovoljna, sem se odločila poskusiti s terapijami tudi pri svoji psici in rezultati so bili odlični. Tako sem začela razmišljati o tem, da bi bioresonančno terapijo približala tudi drugim lastnikom živali, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav.

 

Po več mesecih izobraževanja sem leta 2012 odprla podjetje PetSanus, storitve za živali, Maja Napret s.p. Jedrna kompetenca podjetja je lastnikom živali, na podlagi znanja in izkušenj, nuditi drugačno, bolj naravno možnost za doseganje boljšega zdravja živali. Moje poslanstvo je skrbeti za dobro počutje domačih ljubljenčkov, krepitev njihovega zdravja ter ozaveščanje skrbnikov in lastnikov o možnostih uporabe naravnih metod za izboljšanje zdravstvenega stanja njihovih ljubljenčkov na minimalno invazivne načine, s čim manjšimi stranskimi učinki.

bottom of page