top of page

Kaj je bioresonanca?

Bioresonančna metoda temelji na sodobnih teorijah iz biologije, biofizike in kvantne fizike. Je oblika elektromagnetne terapije, ki sta jo leta 1977 razvila Nemca Franz Morell in Erich Raschebut.

Izhodišče bioresonančne terapije je dejstvo, da vsaka snov niha in posledično nihajo tudi vse celice živih bitij. To nihanje ustvarja individualno in merljivo elektromagnetno polje. Bolezen povzroči neusklajena nihanja (motnje), ki jih lahko s pomočjo bioresonančne terapevtske naprave zaznamo in uravnovesimo ter znova vrnemo v telo, ki se počasi povrne v prvotno (zdravo) nihanje.

Z bioresonančno terapevtsko napravo zaznamo elektromagnetno frekvenčno informacijo, ki jo organizem neprestano oddaja. Naprava razloči zdravo in bolezensko nihanje, izniči bolezensko nihanje, zdravo nihanje pa okrepljeno vrne preko elektrod nazaj v telo.

Z bioresonančno metodo lahko hitro, preprosto in za žival neboleče, določimo katere substance obremenjujejo vašega ljubljenčka. V večini primerov lahko določimo alergene, bakterije in viruse, ki vašemu ljubljenčku povzročajo težave in pričnemo s terapijo, ki bo vašemu ljubljenčku pomagala se povrniti v stanje zdravja.

bottom of page