top of page

DIAGNOZA

Diagnostično testiranje opravimo v približno 45-ih minutah. Vaš ljubljenček ima med testiranjem na sebi elektrodo, s pomočjo katere naprava pridobiva frekvenčne informacije ter jih primerja z referenčnimi frekvencami, ki so shranjene v posebnih ampulah. Diagnostika je povsem neboleča. Rezultate (morebitne alergene, bakterije, viruse, zajedalce,…) izveste takoj. Takoj po diagnostiki lahko pričnemo s terapijami.

 

KAJ TESTIRAMO V NAŠEM STUDIU:

- splošno stanje organov,

- viruse,

- glivice,

- bakterije,

- okoljske obremenitve,

- alergene.

TERAPIJA

 

Po končani diagnozi in analizi sestavimo individualni načrt terapij, ki ga pregledamo skupaj z lastnikom živali in ga tako informiramo o stanju ljubljenčka in potrebnih ukrepih za izboljšanje zdravja. Včasih namreč žival v podporo terapiji potrebuje poseben prehranjevalni režim.

Pri terapiji, prav tako kot pri diagnostiki, uporabljamo modulacijsko podlogo in različne elektrode. Skozi vhodno elektrodo naprava sprejema frekvenco iz telesa, loči bolezensko nihanje od zdravega in ojačano zdravo nihanje preko modulacijske podloge znova vrne v telo.

 

 

Vaš ljubljenček lahko med terapijo stoji, sedi ali leži. Ker je živalim terapija prijetna, velikokrat vmes tudi zaspijo. Med terapijo živali ponudimo vodo, lahko pa jo tudi razvajamo s priboljški. Najboljše rezultate dosegamo, kadar je žival umirjena in sproščena, zato je bioresonančni studio temu primerno opremljen.

BIORESONANČNI ČIP

 

Bioresonančni čip je iz kirurškega jekla, med bioresonančno terapio posnamemo nanj celoten spekter uporabljenih frekvenc. Čip nato žival nosi nalepljen na terapevtsko določenemu mestu na telesu ali na ovratnici in tako sprejema terapevtske frekvence tudi v času med dvema terapijama.

viber image 2019-02-21 , 13.11.47.jpg
bottom of page